Căutare
0
Coşul meu

Carti

Carti
Nou
Micul imbatabil - Invat sa scriu - Litere de mana

Acest MICUL IMBATABIL, este un joc educațional, în forma unor Cărți Evantai, care dezvoltă inteligența micuților cu vârste cuprinse între 4-6 ani, înv..

23,00 RON

Nou
Micul imbatabil - invat sa trasez grafisme

Acest MICUL IMBATABIL, este un joc educațional, în forma unor Cărți Evantai, care dezvoltă inteligența micuților cu vârste cuprinse între 4-6 ani, înv..

23,00 RON

Nou
Mini rama foto de colorat din lemn natur

O mini ramă foto din lemn natur, ce poate fi colorată şi personalizată în funcţie de preferinţe.Modele disponibile: buburuză, ursuleț cu minge, șorice..

9,00 RON

Nou
Micul imbatabil intrebari si raspunsuri - 4-5 ani

Acest Micul Imbatabil, este un joc educațional, în forma unor Cărți Evantai, care dezvoltă inteligența micuților cu vârste cuprinse între 4-5 ani. Con..

20,00 RON

Nou
Micul imbatabil intrebari si raspunsuri 5 - 6 ani

Acest Micul Imbatabil, este un joc educațional, în forma unor Cărți Evantai, care dezvoltă inteligența micuților cu vârste cuprinse între 5-6 ani. Con..

20,00 RON

Nou
La gradinita cu Mihaela - Labirinturi pentru dezvoltarea atentiei si concentrarii, 3-4 ani

Prin rezolvarea acestor labirinturi, preșcolarilor le va fi stimulată imaginația și creativitatea, iar Mihaela și Azorel le vor fi parteneri de nădejd..

7,95 RON

Nou
Desenez papusile mele japoneze

Akiko din JaponiaDescoperă lumea cu Akiko din Japonia! Creează-ți propriile modele de păpuși colorând numeroasele siluete și lipește autocolantel..

22,00 RON

Nou
Vreau sa stiu: Stelele si planetele

Seria Vreau să știuCuprinde cărți ilustrate cu caracter informativ care răspund la întrebările copiilor de vârstă mică. Unele subiecte le sunt familia..

38,00 RON

Nou
Vacanta pofticiosilor: Ema si Eric cresc si calatoresc

„Vacanța Pofticioșilor“ e o carte plină-ochi de aventuri haioase și de lecții prețioase pe care Ema și Eric le învață despre sine călătorind prin lume..

36,00 RON

Nou
Sunt pace: O carte despre mindfulness

Îmi acord un moment. Inspir adânc. Apoi îmi spun: Este în regulă. Sunt Pace.Mindfulness înseamnă să te afli, cu totul, în prezent. Copiii pot învăța c..

38,00 RON

Nou
Semne de carte de colorat - Flori

60 de semne de carte de colorat pentru a te destinde, a evada din rutina zilnică și a le oferi celor dragi...

22,00 RON

Nou
Mami, e gata?: Aventuri haioase in bucatarie

A doua carte pentru copii si parinti a Printesei Urbane!Autor: Ioana Chicet MacoveiciucIlustratii: Lavinia TrifanIoana Chicet Macoveiciuc este jurna..

45,00 RON

Nou
JOCUL MEU DE INDEMANARE MONTESSORI

Un joc pentru a dezvolta concentrarea, încrederea în sine, autonomia și abilitățile motorii fine care pregătesc copilul pentru scriere.Elaborat de Cél..

34,00 RON

Nou
Invat sa povestesc

Casetă Montessori cu un ghid de 32 de pagini și 90 de jetoane pentru relatat povești.Activități pedagogice, ludice și practice prezentate de o educato..

69,00 RON

Nou
Impreuna: Solutii de joaca si iubire la probleme mici si mari

Noile aventuri ale micuței Ema și ale familiei ei sunt gata să stârnească hohote de râs celor mici și celor mari!Cartea Împreună, soluții de joacă și ..

35,00 RON

Nou
Experimente stiintifice in stil montessori

Avizată de educatorii MontessoriActivități prezentate de o educatoare Montessori pentru a trezi curiozitatea pentru știință și spiritul de cercetător ..

74,00 RON

Nou
Ema spune noapte buna Ema spune noapte buna

O poveste duioasă de noapte bună, cu ritm, pace, joc și iubire, ideală pentru copiii micuți care se desprind greu de fiecare zi ce se încheie.Specific..

29,00 RON

Nou
Descopar si invat istoria lumii

Descopar si invat istoria lumii Recomand cu incredere! Calitate si preturi accesibile!Publicată de Alina Ionela Dumitrescu pe Marţi, 19 ianua..

14,90 RON

Nou
Cutia mea cu emotii Cutia mea cu emotii

O cutie distractivă gândită de un sofrolog, alături de 1 carte și 2 jocuri atractive pentru a descoperi emoțiile!Cutia conține:- 1 carte cu 16 pagini ..

76,00 RON

Nou
Cum, ce si de ce simt: Ema si Eric descopera emotiile Cum, ce si de ce simt: Ema si Eric descopera emotiile

Copiii simt și-și manifestă emoțiile foarte puternic. Ei au nevoie de timp și resurse pentru a le înțelege și a le putea gestiona. Ema și Eric le vin ..

38,00 RON

Afişare 1 - 20 din 249 (13 pagini)