Căutare
0
Coşul meu

Politica de confidențialitate

Ultima actualizare: IULIE 2020


1. Informatii generale


Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL, cu sediul in Bucuresti, Bulevardul Timisoara, nr. 77, sector 6 în calitate de operator de date.


Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.foka.ro („Site-ul”)


2. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate


2.1. Daca sunteti client al Site-ului www.foka.ro, SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, precum nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare si adresa de livrare, date referitoare la modul in care utilizati Site-ul, de exemplu comportamentul/preferintele/obisnuintele dumneavoastra in cadrul site-ului, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct în contextul configurarii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezulta din utilizarea Site-ului.


Daca pentru a va crea cont de utilizator pe Site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.


In cazul în care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont. In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL, iar contul creat va fi sters automat.


2.2. Daca sunteti vizitator al Site-ului www.foka.ro, SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel.


3. Scopurile si temeiurile de prelucrarii


3.1. Daca sunteti client al Site-ului www.foka.ro, SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:


– pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.


Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL, definit în cuprinsul Termenelor si Conditiilor. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL.


– pentru indeplinirea obligatiilor legale care incumba SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si în materie de arhivare.


Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul Site-ului.


– pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL, prin intermediul Site-ului.


Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.


Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea Informatiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continând comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii Informatiile contului meu.


Furnizarea datelor dumneavoastra în acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra în acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.


– in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatirii experientei oferite pe Site.


Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL de a imbunatatii permanent experienta clientilor pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.


3.2. Daca sunteti vizitator al Site-ului, SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:


– pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL, prin intermediul Site-ului.


Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.


Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.


Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.


– pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatatii experienta dumneavoastra oferita pe Site.


Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL de a asigura functionarea corecta a Site-ului, precum si pentru a imbunatatii permanent experienta vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.


Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.


4. Durata pentru care va prelucram datele


Ca principiu, SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.


In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL (de ex., in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).


In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul Stergere cont din sectiunea Informatiile contului meu, SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului. In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si/sau sms-uri de acest gen. Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul 7 de mai jos. In cazul In care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.


Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.


5. Dezvaluirea datelor cu caracter personal


Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:


– pentru administrarea Site-ului;


– in situatiile în care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL prin intermediul Site-ului;


– pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea Site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;


– pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;


– pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;


– atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.


6. Transferul datelor cu caracter personal


Datele cu caracter personal furnizate catre SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.


7. Drepturile de care beneficiati


In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiti de urmatoarele drepturi:


– dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL, conform celor descrise in prezentul document;


– dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;


– dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.


– dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:


a. acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;


b. in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;


c. in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;


d. in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;


e. in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;


f. datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.


Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue on aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;


– dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care :


a. persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;


b. prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;


c. operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau


d. persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.


– dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si într-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL catre alt operator de date, in masura în care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;


– dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;


a. in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care SC GEOBOG MEDIA CONSULTING SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;


b. in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.


– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;


– dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.


Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: hello@pici.ro.


Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul în care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: Politica privind fisierele cookies.


ADRESA:

Bulevardul Timisoara, nr. 77, Bucuresti

TELEFON:

0746114505

EMAIL:

contact@foka.ro