Căutare
0
Coşul meu

Jucarii creative

Jucarii creative
Nou
Set 50 sabloane cu creioane colorate Set 50 sabloane cu creioane colorate

Set de 50 de sabloane confectionate din lemn. Sabloanele contin si piesele taiate care pot fi folosite pentru alte activitati, precum pictarea acestor..

56,00 RON

Nou
Clepsidra colorata

Clepsidre cronometru pentru invatarea timpului, in diverse culori. Culoarea se va trimite in functie de stocul disponibil.30 de secunde, 1 m..

8,00 RON

Nou
Coloreaza-l pe Rudolf Coloreaza-l pe Rudolf

Figurina din lemn pentru colorat in forma renului Rudolf. Figurina este prevazuta cu un suport de lemn.Pachetul contine si un set de trei carioci: ros..

6,00 RON

Nou
Coloreaza bradul de Craciun Coloreaza bradul de Craciun

Figurina din lemn pentru colorat in forma bradului de Craciun. Figurina este prevazuta cu un suport de lemn.Pachetul contine si un set de trei carioci..

6,00 RON

Nou
Coloreaza-l pe Mos Craciun Coloreaza-l pe Mos Craciun

Figurina din lemn pentru colorat in forma lui Mos Craciun. Figurina este prevazuta cu un suport de lemn.Pachetul contine si un set de trei carioci: ro..

6,00 RON

Nou
Curcubeu simplu Din lemn 7 culori Curcubeu simplu Din lemn 7 culori

Jocul din lemn in forma de curcubeu din 7 piese ii ajuta pe cei mici sa deprinda notiuni multiple cum ar fi: culori, echilibru, forma. Ii ajuta la dez..

39,00 RON

Nou
Squishy felie de pepene

Squishy este o jucaria distractiva, care incanta milioane de copii.Squishy este puuuufos si te face sa-ti doresti sa nu il mai lasi deoparte deloc. Ac..

16,00 RON

Nou
Plastelina naturală - pachet 10 culori Plastelina naturală - pachet 10 culori

Plastefina este o jucărie creativă și distractivă pentru mânuțe talentate.Plastilină artizanalăBiodegradabilăIngrediente 100% naturaleIngrediente:făin..

50,00 RON

Nou
Carte magnetica tangram albastra Carte magnetica tangram albastra

Carte magnetica cu piese tangram prevazute cu magneti. Jocul are inclus si o carticica cu multe provocari pe care cei mici sa le faca, insa isi pot la..

18,00 RON

Nou
Fructe din lemn pentru decorat Fructe din lemn pentru decorat

Combină cele 2 piese din placaj de plop neprelucrat pentru a crea un dovleac sau un mar. Piesele se îmbină ușor, ca un puzzle, fără a necesita lipici ..

17,00 RON

Nou
Tăviță pentru activități

Ideală pentru activitățile de artă și creație: desen, pictură, activități de șnuruit, lipit, lucrul cu plastilina, și multe altele. Tăvița este ușor d..

13,00 RON

Nou
Betisoare din lemn mici natur Betisoare din lemn mici natur

Set de 50 de bete din lemn natur potrivite pentru activitatile de la gradinita sau de acasa. Dimensiune - 1 cm latime - 11 cm lungime..

7,00 RON

Nou
Rolă autoadezivă pentru colorat sau pictat: Tărâmul dulciurilor Rolă autoadezivă pentru colorat sau pictat: Tărâmul dulciurilor

De acum micii artiști pot colora sau picta după bunul plac, pe podea, pe mobilă, pe perete. Această rolă autoadezivă de 4 metri lungime se poate lipi ..

29,50 RON

Nou
Rolă autoadezivă pentru colorat sau pictat: Aparate de zbor Rolă autoadezivă pentru colorat sau pictat: Aparate de zbor

   De acum micii artiști pot colora sau picta după bunul plac, pe podea, pe mobilă, pe perete. Această rolă autoadezivă de 4 metri lung..

29,50 RON

Nou
Imagini din lemn pentru colorat -Mașini de construcție

Acest decor din lemn pentru colorat, care ilustrează 3 mașini de construcție, reprezintă o modalitate potrivită pentru dezvoltarea abilităților creati..

21,00 RON

Nou
Imagini din lemn pentru colorat - Ferma de ponei

Acest decor din lemn pentru colorat, care ilustrează doi ponei drăguți la fermă, reprezintă o modalitate potrivită pentru dezvoltarea abilităților cre..

21,00 RON

Nou
Betisoare din lemn mici colorate Betisoare din lemn mici colorate

Set de 50 de bete din lemn colorat potrivite pentru activitatile de la gradinita sau de acasa. Dimensiune - 1 cm latime - 11 cm lungime..

7,00 RON

Nou
Squishy capsuna Squishy capsuna

Squishy este o jucaria distractiva, care incanta milioane de copii.Squishy este puuuufos si te face sa-ti doresti sa nu il mai lasi deoparte deloc. Ac..

16,00 RON

Nou
Set șabloane lliterele alfabetului

Acest set format din 6 șabloane din plastic dur, cu toate literele alfabetului, mici și mari, și 5 markere colorate, este ideal pentru introducerea ce..

8,00 RON

Nou
Set de șabloane, tăbliță și pix pentru perforarea hârtiei Set de șabloane, tăbliță și pix pentru perforarea hârtiei

Acest set pentru exersarea scrierii este compus dintr-o tăbliță, un pix pentru perforarea hârtiei și șabloane cu forme geometrice. Tăblița are un cadr..

36,00 RON

Afişare 1 - 20 din 73 (4 pagini)