Căutare
0
Coşul meu

Jocuri de constructie

Jocuri de constructie
Nou
Cuburi puzzle fructe si legume

9 cuburi din lemn pictate in asa fel incat sa formeze un puzzle interesant pe care copilul trebuie sa il potriveasca pentru a descoperi fructe si legu..

39,00 RON

Nou
Cuburi moi din silicon Cuburi moi din silicon

Acestea sunt primele cuburi ale copilului. Moi si atractive cei mici nu se pot accidenta cu ele si se pot juca in voie cu ele.  Recomand cu in..

44,00 RON

Nou
Puzzle rutina ursuleti Onshine Puzzle rutina ursuleti Onshine

Cuburi cu 6 fete cu rutina ursuletilor. Cuburile trebuie asezate in asa fel incat imaginile sa reprezinte succesiunea normala a intamplarilor din viat..

39,00 RON

Nou
Joc Jenga cu animale Joc Jenga cu animale

Joc jenga din lemn cu animale pentru distractia celor mici si mari. Jocul contine 54 de piese jenga de lemn cu animale, 2 zaruri din lemn cu cifr..

41,00 RON

Nou
Carte magnetica tangram albastra Carte magnetica tangram albastra

Carte magnetica cu piese tangram prevazute cu magneti. Jocul are inclus si o carticica cu multe provocari pe care cei mici sa le faca, insa isi pot la..

18,00 RON

Nou
Turn din lemn pentru stivuire

Printre primele jucarii ale celor mici, turnul de stivuire ii determina pe cei mici sa inceapa sa isi exerseze coordonarea mana-ochi. De asemenea, cul..

31,00 RON

Nou
Turn 8 Cuburi cu forme, cifre, animale Turn 8 Cuburi cu forme, cifre, animale

Set format din 8 cuburi de marimi diferite astfel incat cuburile incap unul intr-altul, si puse unul peste altul formeaza o piramida, sau un turn inal..

65,00 RON

Nou
Set de 40 cuburi din lemn Set de 40 cuburi din lemn

Este un set de 40 de blocuri din lemn de diferite dimensiuni, forme și culori.Finisat frumos si îi va inspira pe copii să construiască turnuri, castel..

49,00 RON

Nou
Domino animale Domino animale

15 piese din lemn cu decorate cu animale care formeaza un excelent prim set de domino pentru cei mici.Piesele se pot folosi si pentru a completa puzze..

18,00 RON

Nou
Turn motricitate cu 11 piese Turn motricitate cu 11 piese

Turn pentru dobandirea motricitatii cu 11 piese. Piesele sunt din lemn si viu colorate pentru ca cei mici sa se simta cat mai atrasi de aceasta jucari..

26,00 RON

Nou
Jucarie de construit si asamblat scaunul Leul tamplar Jucarie de construit si asamblat scaunul Leul tamplar

O jucarie din lemn interesanta care perimite copilului sa isi exerseze atat imaginatia cat si motricitatea. Cu ajutorul pieselor, cei mici pot cr..

69,00 RON

Nou
Joc de constructie din lemn cu 268 piese Joc de constructie din lemn cu 268 piese

Joc de constructii din lemn ce ii ajuta pe cei mici sa isi exerseze abilitati precum dexteritate, coordonare mana-ochi. De asemenea, acest joc aj..

95,00 RON

Nou
Circuit din lemn cu 40 de piese Circuit din lemn cu 40 de piese

Circuit din lemn cu 40 de piese cu masinute si elemente de peisaj.Jocul contine 8 piese puzzle care formeaza peisajul cu strazi, semne de circulatie, ..

85,00 RON

Nou
100 cuburi Ferma Beilaluna

100 cuburi Ferma Beilaluna care sa il ajute pe micutul tau sa se simta ca la o ferma adevarata. ..

54,00 RON

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)