Căutare
0
Coşul meu

Jocuri educative

Jocuri educative
Nou
Joc  Sequence – despre animale Joc  Sequence – despre animale

Sequence for Kids  este o versiune pentru copii a popularului joc de cărți / cărți Sequence. Are o placă mai mică, cărți care arată diferite anim..

47,00 RON

Nou
MemoRace - Sa invatam mate MemoRace - Sa invatam mate

Seria educativă MemoRace este destinată pentru unul sau mai mulți jucători, atât copii cât și părinți, punând în fața acestora numeroase informații de..

59,00 RON

Nou
MemoRace - Primii pasi in mate MemoRace - Primii pasi in mate

Descoperă carte cu carte noțiuni de baza ale matematicii.Seria educativă MemoRace este destinată pentru unul sau mai mulți jucători, atât copii cât și..

59,00 RON

Nou
MemoRace - Povesti Nemuritoare MemoRace - Povesti Nemuritoare

Memorace - Povești Nemuritoare este un joc distractiv și un excelent antrenament pentru creier. Descoperă personajele și aventurile lor din povești.Se..

59,00 RON

Nou
MemoRace - Descopera Europa MemoRace - Descopera Europa

Memorace - Descoperă Europa este un joc distractiv și un excelent antrenament pentru creier. Pe lângă distracție, copii vor descoperi carte cu carte f..

59,00 RON

Nou
MemoRace - Cele mai mari inventii MemoRace - Cele mai mari inventii

Memorace - Cele mai mari invenții este un joc distractiv și un excelent antrenament pentru creier. Pe lângă distracție, copii vor descoperi carte cu c..

59,00 RON

Nou
Joc din lemn de logica Castel Joc din lemn de logica Castel

Acesta este un joc special care dezvolta copiilor gandirea logica si perspectiva in spatiu. Jocul contine 7 piese din lemn si un carnetel cu prov..

75,00 RON

Nou
Festina lente - jocul ideilor

Aruncă zarul și vezi pe ce rețea poți să îți notezi ideile.Scrie cât mai multe! Desenează! Fă ceva, timpul trece!Grăbește-te! Încă o idee, doar încă u..

72,00 RON

Nou
MemoRace - Primele mele litere MemoRace - Primele mele litere

Descoperă carte cu carte literele alfabetului, urmărind imagini al căror nume începe cu același sunet sau grup de sunete.Seria educativă MemoRace este..

59,00 RON

Nou
Mapa Logico Primo - Set cu rama - Abilitati de baza - Concentrare și logica

Seria Logico Primo este destinată preșcolarilor și poate fi folosită cu succes atât în mediul familial, cât și în colectivități. Îi va ajuta pe copii ..

49,00 RON

Nou
Joc de logica Inele amuzante Joc de logica Inele amuzante

Joc de antrenarea a logicii si a perspectivei in spatiu. Jocul contine un suport de lemn cu 9 brate si 9 piese de lemn colorate pe care copilul t..

57,00 RON

Nou
Mapa Logico Primo - Set cu rama - Știință

Seria Logico Primo este destinată preșcolarilor și poate fi folosită cu succes atât în mediul familial, cât și în colectivități. Îi va ajuta pe copii ..

49,00 RON

Nou
Mapa Logico Primo - Set cu rama - Numără și compară (5+)

Seria Logico Primo este destinată preșcolarilor și poate fi folosită cu succes atât în mediul familial, cât și în colectivități. Îi va ajuta pe copii ..

49,00 RON

Nou
Jocul meseriilor - 26 de jetoane - Ema si Eric

20 de jetoane cu meserii adevărate, practicate cu talent de Ema și de Eric, plus 14 idei de jocuri educative care le vor stimula copiilor imaginația, ..

22,00 RON

Nou
Joc de memorie si pescuit cu testoase colorate Joc de memorie si pescuit cu testoase colorate

Joc de memorie si pescuit cu testoase colorate. Jocul contine o placa din lemn, doua undite, 9 testoase colorate si 4 planse pentru jocul de memorie c..

49,00 RON

Nou
Joc de memorie gradina cu legume Joc de memorie gradina cu legume

Jocul de memorie gradina cu legume ii va ajuta pe cei mici sa dobandeasca o memorie vizuala mai buna. Prin joaca cei mici vor gasi legumele ascunse in..

62,00 RON

Nou
Joc de memorie cu pioni din lemn Joc de memorie cu pioni din lemn

Un joc pentru antrenarea memoriei si dezvoltarea inteligentei.Jocul contine 24 piese, o tabla de joc si un zar.Regulile jocului:Varianta 1- aruncam za..

55,00 RON

Nou
Joc de logica Candy

Jocul este o adevarata provocare pentru cei mici care trebuie sa potriveasca corect cele 7 piese din lemn viu colorate. Provocarile sunt pe nivel..

24,00 RON

Nou
Joc de logica ariciul inteligent Joc de logica ariciul inteligent

Un joc care antreneaza logica celor mici si care dezvolta abilitati strategice.Reguli de Joc: Micul arici poate inainta numai in sus, jos, stanga, dre..

36,00 RON

Nou
Creeaza povesti cu Ema si Eric: Aventuri in oras Creeaza povesti cu Ema si Eric: Aventuri in oras

Jocul Creează povești cu Ema și Eric: Aventuri în oraș include 50 de cartonașe cu ilustrații și 10 idei de jocuri practice. Se adresează copiilor cu v..

38,00 RON

Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)