Căutare
0
Coşul meu

Jocuri de memorie

Jocuri de memorie
Nou
MemoRace - Sa invatam mate MemoRace - Sa invatam mate

Seria educativă MemoRace este destinată pentru unul sau mai mulți jucători, atât copii cât și părinți, punând în fața acestora numeroase informații de..

59,00 RON

Nou
MemoRace - Primii pasi in mate MemoRace - Primii pasi in mate

Descoperă carte cu carte noțiuni de baza ale matematicii.Seria educativă MemoRace este destinată pentru unul sau mai mulți jucători, atât copii cât și..

59,00 RON

Nou
MemoRace - Povesti Nemuritoare MemoRace - Povesti Nemuritoare

Memorace - Povești Nemuritoare este un joc distractiv și un excelent antrenament pentru creier. Descoperă personajele și aventurile lor din povești.Se..

59,00 RON

Nou
MemoRace - Descopera Europa MemoRace - Descopera Europa

Memorace - Descoperă Europa este un joc distractiv și un excelent antrenament pentru creier. Pe lângă distracție, copii vor descoperi carte cu carte f..

59,00 RON

Nou
MemoRace - Cele mai mari inventii MemoRace - Cele mai mari inventii

Memorace - Cele mai mari invenții este un joc distractiv și un excelent antrenament pentru creier. Pe lângă distracție, copii vor descoperi carte cu c..

59,00 RON

Nou
Brainbox - Matematica pentru cei mici Brainbox - Matematica pentru cei mici

Special conceput pentru ca părinții și profesorii să se poată juca cu copiii mai mici, acest Brainbox va îmbunătății spiritul de observație și capacit..

69,00 RON

Nou
Brainbox - Animale Brainbox - Animale

Reunind animale din lumea întreagă acest BrainBox este conceput pentru a îmbunătăți spiritul de observație și capacitatea de memorare a jucătorilor, î..

69,00 RON

Nou
MemoRace - Primele mele litere MemoRace - Primele mele litere

Descoperă carte cu carte literele alfabetului, urmărind imagini al căror nume începe cu același sunet sau grup de sunete.Seria educativă MemoRace este..

59,00 RON

Nou
Brainbox - Să învățăm engleza Brainbox - Să învățăm engleza

Cum se joacă BrainBox:Obiectivul jocului: Fii jucătorul cu cele mai multe cartonașe adunate după 10 minute.Pentru 2 sau mai mulți jucatori: 1. Al..

69,00 RON

Nou
Brainbox - Republica Moldova Brainbox - Republica Moldova

Brainbox Republica Moldova este conceput pentru a fi jucat împreună cu familia și prietenii. Va îmbunătăți spiritul de observație, capacitatea de memo..

69,00 RON

Nou
Brainbox - Orașele lumii Brainbox - Orașele lumii

Brainbox Orașele Lumii este conceput pentru a fi jucat împreună cu familia și prietenii. Va îmbunătăți spiritul de observație, capacitatea de memorare..

69,00 RON

Nou
Brainbox - Opoziții Brainbox - Opoziții

Ajutati-va copilul sa descopere antonimele prin intermediul acestui minunat BrainBox. Special conceput pentru ca parintii sa se joace cu copii lor, ac..

69,00 RON

Nou
Brainbox - Invenții Brainbox - Invenții

Acest joc inventiv este conceput pentru ca membrii familiei să îl joace împreuna, pentru a-și îmbunătăți spiritul de observație și capacitatea de memo..

69,00 RON

Nou
Brainbox - ABC Brainbox - ABC

Ușor și distractiv, BrainBox ABC este destinat copiilor care vor să învețe alfabetul, ajutând la îmbunătățirea spiritului de observație și a capacităț..

69,00 RON

Nou
Joc de memorie si pescuit cu testoase colorate Joc de memorie si pescuit cu testoase colorate

Joc de memorie si pescuit cu testoase colorate. Jocul contine o placa din lemn, doua undite, 9 testoase colorate si 4 planse pentru jocul de memorie c..

49,00 RON

Nou
Joc de memorie gradina cu legume Joc de memorie gradina cu legume

Jocul de memorie gradina cu legume ii va ajuta pe cei mici sa dobandeasca o memorie vizuala mai buna. Prin joaca cei mici vor gasi legumele ascunse in..

62,00 RON

Nou
Joc de memorie cu pioni din lemn Joc de memorie cu pioni din lemn

Un joc pentru antrenarea memoriei si dezvoltarea inteligentei.Jocul contine 24 piese, o tabla de joc si un zar.Regulile jocului:Varianta 1- aruncam za..

55,00 RON

Nou
Brainbox - Transport Brainbox - Transport

Ajutati-va copilul sa descopere antonimele prin intermediul acestui minunat BrainBox. Special conceput pentru ca parintii sa se joace cu copii lor, ac..

69,00 RON

Nou
Brainbox - Să învățăm mate Brainbox - Să învățăm mate

Ajutati-va copilul sa descopere matematica printr-un mod jucaus cu ajutorul acestui minunat BrainBox. Special conceput pentru ca parintii sa se joace ..

69,00 RON

Nou
Brainbox - Lumea Brainbox - Lumea

Primul joc din gama BrainBox, conceput pentru a fi jucat în familie, va îmbunatați spiritul de observație și capacitatea de memorare precum și cunoști..

69,00 RON

Afişare 1 - 20 din 22 (2 pagini)