Căutare
0
Coşul meu

Jucarii de asociere

Jucarii de asociere
Nou
Puzzle 3D din lemn cu legume Puzzle 3D din lemn cu legume

Puzzle 3D cu legume pentru micii poznasi. Puzzle-ul are imagini corespondente astfel ca celui mic ii va fi usor sa potriveasca piesele in mod corect.J..

24,00 RON

Nou
Puzzle din lemn cu litere mici Puzzle din lemn cu litere mici

Puzzle incastru cu litere mici colorate care il va face pe micutul tau sa isi doreasca sa invete alfabetul cat mai repede.Literele colorate se potrive..

24,00 RON

Nou
Numaratoare din lemn

Numaratoarea cu bile ajuta la dezvoltarea coordonarii mana-ochi, a abilitatilor motorii fine ale mainii, a gandirii logice si a primelor notiuni despr..

46,00 RON

Nou
Tabla educativa pentru calcule matematice Tabla educativa pentru calcule matematice

Este timpul pentru un mod complet diferit de a învăța matematica!Acest joc de matematică din lemn Montessori îi permite copilului să se inceapa sa soc..

39,00 RON

Nou
Placa Tabla inmultirii Placa Tabla inmultirii

Placa Tabla înmulțire este fabricată din lemn natural si este rezistenta. Suprafața este netedă si nu va răni mâinile copiilorContine 100 de bucăți de..

37,00 RON

Nou
Carduri reutilizabile în limba engleză Carduri reutilizabile în limba engleză

Joc educativ pentru practica scrisului de mână: practicați scrierea de mână pe spatele cardurilor.Copiii pot imita scrierea de litere direct pe card c..

45,00 RON

Nou
Tren Abac din lemn cu inele Tren Abac din lemn cu inele

..

41,00 RON

Nou
Puzzle incastru montessori  3 cercuri

Copilul invata despre diferenta de marime si potriveste formele in locurile special create in placa de lemn. Manerele de lemn il ajuta pe cel mic sa p..

35,00 RON

Nou
Puzzle 3D din lemn cu fructe Puzzle 3D din lemn cu fructe

Puzzle 3D cu fructe pentru micii poznasi. Puzzle-ul are imagini corespondente astfel ca celui mic ii va fi usor sa potriveasca piesele in mod corect.J..

24,00 RON

Nou
Puzzle 3D din lemn cu animale marine Puzzle 3D din lemn cu animale marine

Puzzle 3D cu animale marine pentru micii poznasi. Puzzle-ul are imagini corespondente astfel ca celui mic ii va fi usor sa potriveasca piesele in mod ..

24,00 RON

Nou
Puzzle 3D din lemn cu animale din savana Puzzle 3D din lemn cu animale din savana

Puzzle 3D cu animale din savana pentru micii poznasi. Puzzle-ul are imagini corespondente astfel ca celui mic ii va fi usor sa potriveasca piesele in ..

24,00 RON

Nou
Puzzle 3D din lemn cu animale de la ferma Puzzle 3D din lemn cu animale de la ferma

Puzzle 3D cu animale de la ferma pentru micii poznasi. Puzzle-ul are imagini corespondente astfel ca celui mic ii va fi usor sa potriveasca piesele in..

24,00 RON

Nou
Joc cu piuneze cu animale de la ferma Joc cu piuneze cu animale de la ferma

Joc creativ si de indemanare cu 10 planse cu animale de la ferma: gaina cu pui, soricel, rata cu boboci, pisica, iepuras, cal, oaie, catel, porc, vaca..

41,00 RON

Nou
Set șabloane lliterele alfabetului

Acest set format din 6 șabloane din plastic dur, cu toate literele alfabetului, mici și mari, și 5 markere colorate, este ideal pentru introducerea ce..

8,00 RON

Nou
Set de 6 șabloane despre emotii Set de 6 șabloane despre emotii

Set de 6 șabloane cu fețe de copii care exprimă diverse emoții: fericire, tristețe, furie, încântare, îngrijorare și dezgust. Lucrul cu șabloanele est..

34,00 RON

Nou
Puzzle magnetic tangram cu 40 de planse sablon Vulpe

Puzzle magnetic cu 40 de planse sablon Vulpe.Cutia de carton contine: un saculet pentru depozitare, 5 piese parate portocalii, 5 piese romburi roz, 5 ..

58,00 RON

Nou
Puzzle magnetic tangram cu 40 de planse sablon Astronaut

Puzzle magnetic cu 40 de planse sablon Astronaut.Cutia de carton contine: un saculet pentru depozitare, 5 piese parate portocalii, 5 piese romburi roz..

58,00 RON

Nou
Puzzle incastru montessori  3 forme

Copilul invata primele notiuni despre forme si le potriveste in locurile special create in placa de lemn. Manerele de lemn il ajuta pe cel mic sa prin..

35,00 RON

Nou
Puzzle din lemn cu forme geometrice Puzzle din lemn cu forme geometrice

Puzzle incastru cu forme geometrice colorate care il va face pe micutul tau sa isi doreasca sa invete cat mai multe forme geormetrice cat mai repede.F..

24,00 RON

Nou
Puzzle din lemn cu cifre Puzzle din lemn cu cifre

Puzzle incastru cu cifre colorate care il va face pe micutul tau sa isi doreasca sa invete cifrele cat mai repede.Cifrele  colorate se potrivesc ..

24,00 RON

Afişare 1 - 20 din 33 (2 pagini)