Căutare
0
Coşul meu

Jucarii de asociere

Jucarii de asociere
Nou
Puzzle 3D din lemn cu legume Puzzle 3D din lemn cu legume

Puzzle 3D cu legume pentru micii poznasi. Puzzle-ul are imagini corespondente astfel ca celui mic ii va fi usor sa potriveasca piesele in mod corect.J..

24,00 RON

Nou
Placa Tabla inmultirii Placa Tabla inmultirii

Placa Tabla înmulțire este fabricată din lemn natural si este rezistenta. Suprafața este netedă si nu va răni mâinile copiilorContine 100 de bucăți de..

37,00 RON

Nou
Numaratoare din lemn

Numaratoarea cu bile ajuta la dezvoltarea coordonarii mana-ochi, a abilitatilor motorii fine ale mainii, a gandirii logice si a primelor notiuni despr..

46,00 RON

Nou
Jocul Umbrelor Jocul Umbrelor

Joc tip Montessori educativ, de asociere cu ajutorul caruia copiii vor invata sa asocieze imaginea colorata (obiectele/fructele/animalele) cu umbra co..

32,00 RON

Nou
Joc lemn educativ cu litere si cartonase Joc lemn educativ cu litere si cartonase

O modalitate foarte buna pentru ca cei mici sa invete alfabetul. Promoveaza recunoasterea culorilor, coordonarea mana-ochi, abilitati de solutionare a..

45,00 RON

Nou
Joc educativ de asociere cifra cantitate Joc educativ de asociere cifra cantitate

Puzzle educativ de asociere a cifrei cu cantitatea. Copilul trebuie sa uneasca piesele de puzzle in functie de cifra si de numarul de obiecte de pe ce..

21,00 RON

Nou
Joc de clasificare de tip montessori Joc de clasificare de tip montessori

Acest joc din lemn ajuta la dezvoltatea si stimularea inteligentei celor mici. Jocul contine o cutie cu capac cu 10 compartimente, 8 bete cu imag..

55,00 RON

Nou
Set șabloane lliterele alfabetului

Acest set format din 6 șabloane din plastic dur, cu toate literele alfabetului, mici și mari, și 5 markere colorate, este ideal pentru introducerea ce..

8,00 RON

Nou
Puzzle 3D din lemn cu fructe Puzzle 3D din lemn cu fructe

Puzzle 3D cu fructe pentru micii poznasi. Puzzle-ul are imagini corespondente astfel ca celui mic ii va fi usor sa potriveasca piesele in mod corect.J..

24,00 RON

Nou
Puzzle 3D din lemn cu animale marine Puzzle 3D din lemn cu animale marine

Puzzle 3D cu animale marine pentru micii poznasi. Puzzle-ul are imagini corespondente astfel ca celui mic ii va fi usor sa potriveasca piesele in mod ..

24,00 RON

Nou
Puzzle 3D din lemn cu animale din savana Puzzle 3D din lemn cu animale din savana

Puzzle 3D cu animale din savana pentru micii poznasi. Puzzle-ul are imagini corespondente astfel ca celui mic ii va fi usor sa potriveasca piesele in ..

24,00 RON

Nou
Puzzle 3D din lemn cu animale de la ferma Puzzle 3D din lemn cu animale de la ferma

Puzzle 3D cu animale de la ferma pentru micii poznasi. Puzzle-ul are imagini corespondente astfel ca celui mic ii va fi usor sa potriveasca piesele in..

24,00 RON

Nou
Joc cu piuneze cu animale de la ferma Joc cu piuneze cu animale de la ferma

Joc creativ si de indemanare cu 10 planse cu animale de la ferma: gaina cu pui, soricel, rata cu boboci, pisica, iepuras, cal, oaie, catel, porc, vaca..

41,00 RON

Nou
Carduri reutilizabile în limba engleză Carduri reutilizabile în limba engleză

Joc educativ pentru practica scrisului de mână: practicați scrierea de mână pe spatele cardurilor.Copiii pot imita scrierea de litere direct pe card c..

45,00 RON

Nou
Tabla educativa pentru calcule matematice Tabla educativa pentru calcule matematice

Este timpul pentru un mod complet diferit de a învăța matematica!Acest joc de matematică din lemn Montessori îi permite copilului să se inceapa sa soc..

39,00 RON

Nou
Joc creativ cu 10 planse Joc creativ cu 10 planse

Acest joc ii incurajeaza pe cei mici sa isi dezvolte creativitatea. De asemenea ii ajuta pe cei mici sa dobandeasca abilitati motrice din ce in c..

71,00 RON

Nou
Tren Abac din lemn cu inele Tren Abac din lemn cu inele

..

41,00 RON

Nou
Puzzle incastru montessori  3 cercuri

Copilul invata despre diferenta de marime si potriveste formele in locurile special create in placa de lemn. Manerele de lemn il ajuta pe cel mic sa p..

35,00 RON

Nou
Joc abac si fructe magnetice de taiat Joc abac si fructe magnetice de taiat
Nou
Alfabetar cu 234 de litere magnetice Alfabetar cu 234 de litere magnetice

Cutie alfabetar cu 238 de litere magnetice pentru deprinderea alfabetului. Cutia contine litere mici si mari de tipar confectionate din spuma moale, u..

88,00 RON

Afişare 1 - 20 din 33 (2 pagini)