Căutare
0
Coşul meu

Carti montessori

Carti montessori
Nou
Mini rama foto de colorat din lemn natur

O mini ramă foto din lemn natur, ce poate fi colorată şi personalizată în funcţie de preferinţe.Modele disponibile: buburuză, ursuleț cu minge, șorice..

9,00 RON

Nou
JOCUL MEU DE INDEMANARE MONTESSORI

Un joc pentru a dezvolta concentrarea, încrederea în sine, autonomia și abilitățile motorii fine care pregătesc copilul pentru scriere.Elaborat de Cél..

34,00 RON

Nou
Invat sa povestesc

Casetă Montessori cu un ghid de 32 de pagini și 90 de jetoane pentru relatat povești.Activități pedagogice, ludice și practice prezentate de o educato..

69,00 RON

Nou
Experimente stiintifice in stil montessori

Avizată de educatorii MontessoriActivități prezentate de o educatoare Montessori pentru a trezi curiozitatea pentru știință și spiritul de cercetător ..

74,00 RON

Nou
Descopar si invat istoria lumii

Descopar si invat istoria lumii Recomand cu incredere! Calitate si preturi accesibile!Publicată de Alina Ionela Dumitrescu pe Marţi, 19 ianua..

14,90 RON

Nou
Cum, ce si de ce simt: Ema si Eric descopera emotiile Cum, ce si de ce simt: Ema si Eric descopera emotiile

Copiii simt și-și manifestă emoțiile foarte puternic. Ei au nevoie de timp și resurse pentru a le înțelege și a le putea gestiona. Ema și Eric le vin ..

38,00 RON

Nou
Nadia - Fata care nu putea sta locului nicio clipa

În Dicționarul Explicativ al limbii române, în dreptul cuvântului PERFECȚIUNE, ar trebui să fie poza Nadiei.Bogata limbă română este prea săracă, atun..

39,00 RON

Nou
Litere in relief

Casetă Montessori cu 62 de jetoane pentru a învăța să scrii și să citești în mod natural.Organizarea gândirii și localizarea în timp devin un joc de c..

69,00 RON

Nou
Invat sa citesc: 84 de jetoane si 51 de tichete de lectura Invat sa citesc: 84 de jetoane si 51 de tichete de lectura

ACTIVITĂȚI CONCEPUTE DE O EDUCATOARE MONTESSORI PENTRU A-I ÎNSOȚI PE COPII PE DRUMUL ÎNVĂȚĂRII CITIT-SCRISULUI.ACEASTĂ CASETĂ LUDICĂ ȘI PRACTICĂ CONȚI..

79,00 RON

Nou
Cutia mea cu cifre montessori Cutia mea cu cifre montessori

Cutia conține materiale inspirate din metoda Montessori pentru învățarea cifrelor.Autoarele Celine Santini și Vendula Kachel sunt fondatoarele unei șc..

76,00 RON

Nou
Cifre in relief

Casetă Montessori cu 30 de jetoane pentru a învăța ușor număratul.Organizarea gândirii și localizarea în timp devin un joc de copil și un izvor de buc..

69,00 RON

Nou
ALMANAH - O ACTIVITATE PE ZI: UN AN DE ACTIVITATI MONTESSORI ALMANAH - O ACTIVITATE PE ZI: UN AN DE ACTIVITATI MONTESSORI

O activitate zilnic, acasă, împreună cu copiii, pentru a-i ajuta să crească frumos.Descoperiți pedagogia Montessori cu ajutorul activităților pe care ..

78,00 RON

Nou
Tudor la gradinita montessori Tudor la gradinita montessori

Însoțește-l pe Tudor de-a lungul întregii sale zile și descoperă mediul, educatorul, materialele, modalitățile de lucru și tot ceea ce creează spiritu..

39,00 RON

Nou
Pedagogia Montessori - intelegere, aplicare si experimenare Pedagogia Montessori - intelegere, aplicare si experimenare

Pedagogia Montessori este un reper clasic pentru reforma pedagogică – astăzi mai actuală decât oricând, pentru că în punctul ei central se află indivi..

32,00 RON

Nou
Montessori de la nastere la 3 ani Montessori de la nastere la 3 ani

Învață-mă să fiu eu însumiPedagogia Montessori permite fiecărui copil să se dezvolte în conformitate cu ritmul și cu personalitatea sa, ajutându-l să ..

39,00 RON

Nou
Literele mele in relief montessori

Un ghid pentru părinți, inspirat de pedagogia Montessori, pentru citirea și scrierea literelor.Elaborat de Céline Santini și Vendula Kachel, fondatoar..

34,00 RON

Nou
Invat sa fac singur Invat sa fac singur

Pentru a profita din plin de binefacerile pedagogiei Montessori acasă, Delphine Gilles Cotte vă propune o serie de jocuri pedagogice pe care le puteți..

14,90 RON

Nou
Ema si Eric invata bunele maniere - puzzle gigant Ema si Eric invata bunele maniere - puzzle gigant

Cei doi Pofticioși, Ema și Eric, micii eroi ai îndrăgitelor cărți scrise de Prințesa Urbană, acum într-un joc de puzzle pentru podea. Hai la joacă!Cei..

38,00 RON

Nou
Descopar si invat planeta

Descopar si invat planeta Recomand cu incredere! Calitate si preturi accesibile!Publicată de Alina Ionela Dumitrescu pe Marţi, 19 ianuarie 20..

14,90 RON

Nou
Calendarul meu anual: Invat cu montessori - de la 3 la 6 ani

Împreună cu propriul tău calendar şi datorită pedagogiei Montessori, înveţi şi te distrezi pe tot parcursul anuluiÎn fiecare zi, descoperi o nouă acti..

56,00 RON

Afişare 1 - 20 din 34 (2 pagini)